exterra slovenija

Exterra

Exterra predstavlja pogumen odnos do življenja, popolno svobodo osebnega izražanja in ustvarjanje lepše in bolj udobne resničnosti. Exterra vas spodbuja, da potisnete svoje meje, da ste pozitivni in samo svoji, saj je vaše življenje tisto, kar si sami naredite!
Big Star

Oblačila znamke BIG STAR so od leta 1979 garant za najboljšo kakovost in design, navdahnjen z najnovejšimi trendi. Od samega začetka znamke so njen paradni konj kavbojke, v letih obstoja pa so se jim pridružili še drugi kosi garderobe in modni dodatki. Za oblikovalce znamke BIG STAR je delo strast, oblačila – uporabna umetnost, kavbojke – sestavni element kulture.

Big Star Shoes

To je obutev, ki vam bo všeč na prvi pogled, nad njo pa se boste še bolj razveselili – ko jo boste prvič obuli. Najnovejše zbirke, najvišja kakovost izdelave, velik izbor velikosti. Tekaški copati, pohodniški čevlji ali otroške superge ali morda zimski copati? BIG STAR SHOES je celovita znamka – znamka, ki bo izpolnila pričakovanja vseh, ki imajo radi udobne in modne čevlje za vsako priložnost.

P.. S.. Fashion

Za vsako zgodbo o uspehu stoji trud, predanost in vztrajnost, pa tudi navdih, ki nas nenehno motivira in premaga vse ovire. Oblačila za modno sodobno žensko.